OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2746939
Menu
5294
Horizontal Image Area
6825
Banner
7492
Horizontal Image Area
6824

ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ – V.I.P.

Αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση υψηλόβαθμων στελεχών και των συνεργατών τους γνωρίζοντας καλά τις αυξημένες απαιτήσεις μιας επιχειρηματικής ημέρας.

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες, τράπεζες, ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία, οργανισμούς δημοσίου συμφέροντος κ.α.

Παρέχουμε στους επιχειρηματίες πελάτες μας πολυτελή ταξί τύπου Mercedes E class τελευταίας τεχνολογίας για περισσότερη άνεση και φινέτσα. Τα αυτοκίνητά μας είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, wf, tv, pc, dvd, κ.α.

Οι έμπειροι οδηγοί μας εγγυώνται τα ραντεβού σας, ξέρουν να λειτουργούν σε ώρες κυκλοφορικής αιχμής, είναι ευγενικοί, διακριτικοί, έμπιστοι και μιλούν Αγγλικά.

Οι εταιρείες που επιθυμούν μια μόνιμη συνεργασία μπορούν να απευθυνθούν στον υπεύθυνο για περισσότερες πληροφορίες.

Οι τιμές των διαδρομών μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τη συχνότητα των εργασιών που η εταιρεία μας αναθέτει.

 

Μπορούμε να αναλάβουμε ολοκληρωτικά τη μετακίνηση συνέδρων διαθέτοντας μεγάλο στόλο από ταξί Mercedes  ή να χρησιμοποιηθούν van και limo. Έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε από το αεροδρόμιο, λιμάνι ή οποιοδήποτε άλλο σημείο ομαδικά τους συνέδρους ή μεμονωμένα.

Horizontal Image Area
6873

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με VIP υπηρεσίες ή απλά να σας συμβουλεύσουμε σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Αθήνα ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην ενοικίαση ελικοπτέρων, σκαφών, αυτοκινήτων για γάμους, πούλμαν κ.α.

Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε σε θέματα διασκέδασης και άλλων πολιτισμικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στον τόπο διαμονής σας.

Μπορούμε να σας συστήσουμε οδηγό για τις αγορές σας ή να σας βοηθήσουμε με πληροφορίες για τις βόλτες σας στα μαγαζιά. 

Οι υπηρεσίες μας έχουν στόχο τη δική σας εξυπηρέτηση και δίνονται μόνο από παράκληση του ιδίου του πελάτη.

Horizontal Image Area
9542

VAN - MINI BUS

Το VIP Mini Van της εταιρείας μας αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις εταιρικές μετακινήσεις σας ή για τη μεταφορά τουριστικών γκρουπ σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ή εκτός Αττικής. Με χωρητικότητα 6-8-10-12 ατόμων, μπορείτε να απολαύσετε τη διαδρομή σας μαζί με την παρέα, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας. Στο limo van θα βρείτε ελληνικό και  διεθνή τύπο για την ενημέρωσή σας, ενώ στο όχημα θα υπάρχει νερό και αναψυκτικά. Απολαύστε την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο Αθηνών προς το  κέντρο της πόλης, από το Αεροδρόμιο Αθηνών προς το Λιμάνι του Πειραιά, για τις προσωπικές σας ξεναγήσεις στην Αθήνα και προς οποιοδήποτε προορισμό σάς ενδιαφέρει σε όλη την Ελλάδα. 

 

Σε περίπτωση που μεταφέρετε παιδιά μικρής ηλικίας, μπορείτε να μας ενημερώσετε ώστε να έχουμε εξοπλίσει τα πολυτελή βαν με τα ανάλογα παιδικά καθίσματα.

Horizontal Image Area
10361

ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ

 

Ο στόλος μας αποτελείται από υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία Mercedes και Setra, των 17, 36, 50 και 54 θέσεων. Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να σας προσφέρουν άνετες και ευχάριστες μετακινήσεις.

Η εταιρεία μας, διαθέτει στο δυναμικό της άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που έχει επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια.

Horizontal Image Area
7491

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΜΑΘΗΤΩΝ. 

Με υπευθυνότητα μεταφέρουμε ότι πολυτιμότερο έχετε με ασφάλεια, από και προς το σχολείο, το φροντιστήριο, τα party, τις νυχτερινές εξόδους, τις αθλητικές υποχρεώσεις καθώς και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 

ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ  

Για την σπουδαιότητα αυτών των γεγονότων σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για εσάς και τους προσκεκλημένους σας την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας. Υπέροχες, χαρούμενες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο. 

Vertical Image Area
7502
Horizontal Image Area
7493

ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ – REGENCY CASINO MONT PARNES – ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

TOUR

Η περιήγησή σας στην Αθήνα είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε καθώς η Αθήνα είναι μια πόλη που παρουσιάζει εξαιρετικό πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Οι αρχαιότητες, τα μουσεία, η παλιά πόλη και άλλες στάσεις θα είναι κάποια από τα μέρη της ξενάγησής σας.

Πιο αναλυτικά θα μπορέσετε να επισκεφθείτε: 

Την Πύλη του Αδριανού – τον Ναό του Ολυμπίου Διός – την Ακρόπολη – το Μουσείο της Ακρόπολης – την Πλάκα – το Μοναστηράκι – την Μητρόπολη των Αθηνών – την Βουλή των Ελλήνων – την Εθνική Βιβλιοθήκη – την Ακαδημία – το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. 

Vertical Image Area
7512
Horizontal Image Area
7513

ΟΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

Ένας τρόπος να θαυμάσεις τις ομορφιές της Ελλάδας με ηρεμία και προσωπική επιλογή. Ενδεικτικά απολαύστε το ταξίδι σας σε όλες τις μικρές και μεγάλες πόλεις, Αρχαιολογικούς χώρους, Μοναστήρια, Χιονοδρομικά κέντρα, Παραλίες. 

ΔΕΛΦΟΙ, ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΣΟΥΝΙΟ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΑΧΩΒΑ, ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΜΥΚΗΝΕΣ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ.

Vertical Image Area
7523
Horizontal Image Area
6883

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΔΕΜΑΤΑ.

Έχουμε τη δυνατότητα για τη μεταφορά δεμάτων, φακέλων και άλλων αντικειμένων με συνέπεια, χωρίς καθυστέρηση με απόλυτη ασφάλεια. 

ΙΑΤΡΟΙ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ – Α.Μ.Ε.Α. 

Με γνώμονα το ανθρώπινο πρόσωπο που μας χαρακτηρίζει την καλύτερη μεταφορά, αναμονή και επιστροφή των ευπαθών ομάδων με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Αναλαμβάνουνε τη μεταφορά των μικρών συντρόφων σας με ή χωρίς εσάς. 

Vertical Image Area
10358
Vertical Image Area
7531
Footer
5300